opnieuwJA

Als trouwambtenaar heb ik het officiële ‘ja-woord’ honderden keren mogen beluisteren, maar onofficieel, bevestigd uit liefde, gegeven in persoonlijke sfeer op een door jouzelf gekozen datum en locatie, is nu net wat mij als trouwambtenaar zo ontzettend bijzonder lijkt. Want zeg nu eerlijk: wat is nu fijner, dan het met jullie mogen delen van een liefdesmoment?

Er zijn vele gelegenheden, waar je aan kunt denken om een speciale trouwceremonie te laten plaatsvinden: zijn jullie 5, 10, 12½, 25 jaar of al langer samen? Wil je gewoon graag opnieuw een ‘ja’ uitspreken? Wat is dan mooier om dit tijdens een fijne ceremonie te laten plaatsvinden?

Zijn je ouders, grootouders, broer of zus binnenkort een feestelijk paar en wil je ze verrassen? Dan is mijn komst, een pracht cadeau, waar ze jou later zeker dankbaar voor zullen zijn.

Zijn jullie al jaren samenwonend, hebben jullie misschien al een gezin of zijn jullie samen een gezin gaan vormen en zeggen jullie ‘voor mij hoeft een officieel huwelijk niet’, dan is een belofte geven, voor jou misschien een mooie gelegenheid jouw partner te verrassen.

Met de ceremonie van een trouwbelofte, kun je jouw liefde bevestigen. Door het uitspreken van een ‘ja, ik wil’ tegen die ene mens, waar je zo van houdt, verklaar je hem of haar jouw liefde!

Als bruidspaar heb je ooit ja gezegd, misschien vind je het nu tijd voor een herhaling van jouw huwelijksbelofte en willen jullie elkaar opnieuw jullie liefde beloven.

Door mijn komst zijn jullie dan op jullie trouwfeest voor de tweede keer een bruidspaar.