Gastenboek

Heeft u fijne herinneringen aan uw feestelijke dag en wilt u dit delen, laat dan een reactie achter:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.201.68.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Wil en Wim Wil en Wim heeft geschreven op 15 december 2009 om 19:07
Hoi Conny,
Je site ziet er fantastisch uit!
Hoop dat je heel veel aanvragen en leuke reacties krijgt.
Liefs Wil en Wim
Niels en Marloes van den Berg Niels en Marloes van den Berg heeft geschreven op 15 december 2009 om 18:19
Lieve Conny,
We vonden het fantastisch dat je ons hebt getrouwt, het was een super dag. Maar dat jij het gedaan hebt was nog specialer. We vinden het geweldig dat je dit nu gaat doen, heel erg veel succes. En wie weet over een paar jaar.....
Heel veel liefs van ons en de kids. XXXXX
peter en astrid peter en astrid heeft geschreven op 15 december 2009 om 15:48
lieve conny
heel wat jaartjes geleden heb je ons als ambtenaar getrouwd dat was toen al super en met dit bedrijf wat je gestard bent gaat het jou kennende zeker
lukken ,alvast heel veel succes
gewenst van ons .
peter astrid niek en linthe
Marja en Arnold Marja en Arnold heeft geschreven op 7 december 2009 om 18:23
Ruim tien jaar geleden leerde ik Conny kennen toen ik een baan kreeg in het bodeteam van de gemeente Enschede. Vanaf de eerste keer dat ik haar een huwelijk zag voltrekken was ik onder de indruk van haar warme manier van werken.
Op een gegeven moment vertelde ze me dat ze een leuk plan had. Ze wilde iets gaan doen in de richting van een tweede jawoord vragen. In Amerika leek dat in opkomst te zijn en het zou zeker overwaaien. Wanneer een echtpaar bijvoorbeeld een zoveel-jarig huwelijk te vieren had, na een moeilijke periode of, om wat voor reden ook, zou zij de huwelijksvraag nogmaals kunnen stellen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een heel speciaal gevoel teweeg brengt!
Dat bracht mij op het idee om haar daarvoor te vragen toen wij een groot feest zouden houden. In het jaar dat wij 25 jaar getrouwd waren was ik ernstig ziek en om toch die zilveren dag niet zomaar voorbij te laten gaan nodigden we daarvoor alleen wat familie en vrienden thuis uit. Gewoonlijk zijn we feestneuzen, maar dat was op dat moment niet aan de orde. Twee jaar later, ik was weer helemaal opgeknapt en we hadden de narigheid en onrust in ons leven achter ons gelaten, werden we allebei 50. Dat, en het feit dat we 27 jaar getrouwd waren en samen verder zouden kunnen gaan, was dus een mooie reden om alsnog een groot feest te geven, op een gezellige plek, met een hoop leuke mensen om ons heen. En ik vond dat bij dat feest een tweede jawoord zeker op zijn plaats zou zijn. Dus heb ik Conny gevraagd of zij dat zou willen doen. Ze reageerde enthousiast en we hebben uitgebreid besproken hoe ze het aan zou gaan pakken. Ik hield het voor iedereen geheim, ook voor mijn man. Op de avond zelf, maakte Conny er iets speciaals van, net zoals ze het doet bij een huwelijksvoltrekking. Het was een bijzonder mooie en emotionele ervaring, die we voor geen goud hadden willen missen! Het was muisstil en Conny zou Conny niet geweest zijn als ze er niet voor zorgde dat al onze gasten behoorlijk onder de indruk waren. Hier en daar werden zelfs wat traantjes weggepinkt. Het heeft ons feest een gouden randje gegeven!
Lieve Conny, het is al een paar jaar geleden, maar wij willen je op je nieuwe website, nu je dit leuke initiatief gestalte gaat geven, nogmaals heel erg bedanken! En ja natuurlijk erg veel succes wensen met je bedrijfje.
Een lieve groet van een gelukkig paar,
Marja en Arnold